ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завершились змагання 26–х районних сільських спортивних ігор Козятинщини з футзалу серед чоловічих команд

Дата: 12.02.2018 09:48
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

  Завершились змагання 26–х районних сільських спортивних ігор Козятинщини з футзалу серед чоловічих команд. До фінальної четвірки команд, які виборювали звання найкращого спортивного колективу з цього виду спорту у сезоні 2018 року, ввійшли представники Глуховецької, Махнівської, Самгородоцької та Сестринівської територіальних громад. Всі команди - учасники фіналу, були достойними суперниками у спортивній боротьбі за головний трофей. На честь відкриття ХХІІІ зимових Олімпійських ігор-2018 у південнокорейському Пхьончхані, було піднято Олімпійський прапор. 
У першому поєдинку зустрілись команди Сестринівки та Глуховець. Відкрили рахунок голів глухівчани, але сестринівські майстри м'яча досить швидко вирівняли рахунок в матчі- 1:1. Такий результат протримався до завершення гри. Серія пенальті - хвилюючий момент. Глухівчани були кращими - 3:1, і загальний рахунок 4:2 на користь глуховецької команди.
У поєдинку другої пари фіналістів у протистоянні зійшлись футзалісти Махнівки та Самгородка. У першій половині першого тайму самгородчани, за рахунок трьох забитих голів, змогли створити комфортний результат гри. Але махнівчани не збирались "опускати руки". Заміна воротаря принесла позитивний результат і махнівчани скоротили відставання в рахунку. Та все ж, самгородоцькі футзалісти були злагоднішими у командній боротьбі і здобули перемогу з рахунком 6:2.
У матчі за 3-4 місця, в якому махнівчани протистояли сестринівській команді, було забито 13 м'ячів-найкращий показник результативні ігрового дня. Перемогли сестринівські футзалісти - 7:6.
Фінальна гра, за 1-2 місце, проходила у тактичній, виваженій боротьбі. Повели в рахунку самгородчани. Згодом глуховецька команда зрівняла рахунок, а в другій половині матчу повела в рахунку - 2:1. Фінальний свисток сповістив про перемогу спортсменів з Глуховець.
Нагороди переможцю та призерам змагань вручали: директор Козятинського міжрегіонального вищого професійно-технічного училища залізничного транспорту Андрій Стецюк; Глуховецький селищний голова, учасник бойових дій на сході нашої держави, Олександр Амонс; Самгородоцький сільський голова Микола Чернипко. Вітаємо фіналістів першості району!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь