ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тематичний вечір «Все починається з любові»

Дата: 13.02.2018 11:39
Кількість переглядів: 1230

Напередодні свята закоханих Дня святого Валентина на базі Гурівецького будинку культури Глуховецької об’єднаної територіальної громади було проведено тематичний вечір «Все починається з любові».

В ньому прийняли участь сімейні пари села Непедівка, подружжя Тамара та Віктор Літвінові, з села Гурівці Андрій і Оксана Зіневичі та Олег і Тетяна Мудруки.

У ході вечора були проведені вікторини та ігри, виступи художніх колективів: жіночий вокальний ансамбль «Світанок» та солісти Богдан Тарасюк та Лілія Шевчук Непедівського будинку культури, вокальний дівочий ансамбль «Криниченька», солістка Вероніка Мартенюк та сатиричний дует Володимир Понєжин і Тарас Дацюк Гуровецького будинку культури. Також приймали участь у тематичному вечорі «Все починається з любові» аматори Глуховецького селищного будинку культури: Народний аматорський колектив української пісні «Берегиня», чоловічий вокальний гурт «Добряни», учасники Зразкового колективу народного танцю «Подільський вітерець», аматорський театр пантоміми «Мім-Ледіс», соліст Глуховецького будинку культури Юрій Шимон. Вечір ефективно провели ведучі Вікторія Томашевська та Максим Гупало, вони більшістю глядацьких голосів були обрані Валентином та Валентиною вечора.

Конкурси та ігри оцінювали безпристрасне журі у складі: педагог Гуровецької філії І-ІІІ ст. Непедівського ЗНВК Віта Володимирівна Мартенюк, педагог, а нині воїн Збройних сил України Анна Юріївна Оцабера та голова Глуховецької селищної ради Олександр Анатолійович Амонс.

Сім’ї, учасники вечора, були нагороджені цінними подарунками, а учасники конкурсів та ігрових змагань пам’ятними призами.

Вечір пройшов у дружній, теплій обстановці в атмосфері кохання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь