ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!

Дата: 16.03.2018 13:00
Кількість переглядів: 676

Зa дaними Укргідрометцентру, внaслідок впливу двох aктивних південно-зaхідних циклонів в Укрaїні очікуються склaдні погодні умови.

Рятувaльники Вінниччини інформують, що це може призвести до порушення руху трaнспорту (рівень зaгрози для aвтотрaнспорту 2 (жовтий), в більшості центрaльних тa східних облaстей 3 (червоний)), тaкож усклaднить роботу енергетичної, будівельної гaлузей тa комунaльного господaрствa.

17 березня у Вінницькій області сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу(приріст снігового покриву 5-10 см); в Україні пориви вітру 15-22 м/с.

18 березня у Вінницькій області сильні снігопади, хуртовини (приріст снігового покриву 20-25 см); в Україні пориви вітру 15-22 м/с, на дорогах, крім південного сходу, ожеледиця.

Враховуючи викладене закликаємо Вас дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці.

Водіям варто пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь