ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прийом громадян працівниками Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Дата: 21.02.2018 14:12
Кількість переглядів: 795

20 лютого працівниками Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександром Комаром, Мариною Кобернюк та Аліною Бондарчук проведено ряд робочих зустрічей, а саме: з головою Глуховецької об’єднаної територіальної громади Олександром Амонсом, заступником директора з навчально-виховної роботи Людмилою Дрижук, а також з бібліотекарем селища Глухівці.

Під час розмови, працівники центру проінформували, щодо Всеукраїнського просвітницького проекту Міністерства юстиції України "Я МАЮ ПРАВО!" та наголосили, що  мета проекту - сформувати нову правову свідомість шляхом інформування громадян про їхні права та механізми їх захисту.

Результатом проведених зустрічей стало підписання Меморандуму з головою громади про спільну діяльність з надання безоплатної правової допомоги та презентовано інформаційні матеріали на правову тематику з контактами місцевого центру.

В Глуховецькій СЗШ І-ІІІ ст. для учнів 7 класів працівниками Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександром Комаром, Мариною Кобернюк та Аліною Бондарчук проведено вікторину на тему: «Права та обов’язки громадян», метою якої є навчити дітей жити по закону, поважати закон і виконувати його. Під час заходу діти показали високий рівень знань своїх прав.

По завершенню усім присутнім надано інформаційні друковані матеріали з контактами органів БПД.

Учням  Глуховецькій СЗШ І-ІІІ ст.. школи проведено лекції на тему: «Протидія насильства в сім’ї та запобігання дискримінації» «Шкільний булінг: вирішення цієї проблеми».

Для учнів 7 класів працівниками Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександром Комаром, Мариною Кобернюк та Аліною Бондарчук проведено лекції на тему: «Протидія насильства в сім’ї та запобігання дискримінації» «Шкільний булінг: вирішення цієї проблеми».

Метою заходу стало обговорення питання щодо протидії насильства в сім’ї, визначення його видів та обставин, за яких діти можуть стати жертвами насилля, а також що таке булінг, та як запобігти його виникненню. 

Під час заходу було повідомлено про Всеукраїнський просвітницький проект Міністерства юстиції України "Я МАЮ ПРАВО!".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь