ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відійшла у Вічність добра, чуйна, гарна людина

Дата: 16.02.2018 15:23
Кількість переглядів: 2382

14 лютого 2018 року відійшла у Вічність добра, чуйна, гарна людина, любляча мати, кохана дружина, наша односельчанка Пустовіт Людмила Іванівна. Вона прожила нелегке, але сповнене надії життя. Важка  хвороба передчасно забрала її в родини. В пам’яті односельчан Людмила Іванівна залишиться невтомною  трудівницею, шанованою вчителькою, мудрою порадницею.

Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Пішла з життя жінка, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління учнів, вчила їх математики – а разом з тим - мудрості та відповідальності.

Колектив  Глуховецької селищної ради та Глуховецької СЗШ І-ІІІ ступенів висловлює співчуття з приводу передчасної смерті колишнього вчителя математики, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з Людмилою Іванівною. Світла пам’ять про Людмилу Іванівну завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег  та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь