ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вдячність керівництву ТОВ «АКВ Українське каолінове товариство»

Дата: 26.12.2018 09:22
Кількість переглядів: 1363

По завершенню цікавого та насиченого подіями 2018 року Глуховецька селищна рада приносить вдячність керівництву ТОВ «АКВ Українське каолінове товариство».

Без участі керівництва Українського каолінового товариства не можливо було уявити нове перехрестя по вул. Героїв Майдану та вул. Шкільна. Тепер, діти йдучи до школи, чи дорослі на роботу почуваю себе безпечніше.

Будь-які ініціативи щодо розвитку громади завжди підтримуються керівництвом, так завдяки співфінансуванню наших проектів ТОВ «АКВ УКТ» та інших партнерів, було закуплено муніципальний автобус, який був так необхідний громаді. У 2018 році було збудовано нову лінію вуличного освітлення до лікарні. Також, щорічно ремонтуються місцеві дороги, та дорога від смт Глухівці до Жежелева. Надається допомога у вигляді всипання дороги піском та грейдерування.

Приємно спостерігати за доглянутим парком, так званим «семенівським». Цього ж року було відремонтовано пішохідний перехід через залізницю, відремонтовано та освітлено пішохідну доріжку до лікарні.

Не обходиться без підтримки заводу і спортивний клуб «Промінь АКВ», який гідно захищає честь громади.

Завдячуючи генеральному директору ТОВ «АКВ УКТ» Гордієнко А. Ю., працівниками ТОВ «АКВ УКТ» з працівниками комунального підприємства в 2018 році розпочато модернізацію обладнання КП «Глухівціводоканал», а саме насосної «II-го підйому». Було встановлено додатковий насосний агрегат, контрольно-вимірювальне обладнання, запірну арматуру, шафу управління з пусковою апаратурою. Також тривають роботи з ремонту самої будівлі, на даний час замінено вікна, двері, проведений ремонт даху.

Завдяки проведеній модернізації вдалося досягти збільшення часу подачі води населенню, привести в норму тиск в системі водопостачання та зменшити втрати води.

Також, на даний час розпочато роботу з модернізації обладнання насосної «Безодня». Дякуємо за всю зроблену роботу та подальші плани на модернізацію обладнання водопровідної мережі.

ТОВ «АКВ Українське каолінове товариство» дбає про своїх працівників та мешканців громади. Дякуємо Андрію Юрійовичу за щиро відкриті двері благодійності. Завдяки Вашій фінансовій та матеріальній підтримці наша громада розвивається. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь