ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Грудня, 2019 р., 09:58
Результати додаткових виборів депутатів Глуховецької селищної ради Козятинського району в одномандатних виборчих округах
28 Листопада, 2019 р., 10:03
Список кандидатів у депутати Глуховецької селищної ради зареєстрованих Глуховецькою СВК на додаткові вибори
13 Листопада, 2019 р., 12:20
Постановою Центральної виборчої комісії №1920 від 11.10.2019 на 22 грудня 2019 року призначено додаткові вибори депутатів сільських, селищних рад об’єднаних територіальних громад. У зв’язку з добровільним приєднанням до Глуховецької об’єднаної територіальної громади територій Бродецької селищної ради та Пузирківської сільської ради постановою центральної виборчої комісії було призначено додаткові вибори депутатів селищної ради Глуховецької об’єднаної територіальної громади.
06 Червня, 2019 р., 09:04
Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 10 травня 2019 року №341 «Про організацію та проведення регіонального конкурсу «Краща торгова марка Поділля – 2019» та з метою розвитку виробництва і промоції товарів, що виробляються в області та відзначення лідерів торгівельної, харчової та переробної галузей, що застосовують інновації та новітні підходи у виробництві та реалізації власної продукції обласною державною адміністрацією проводиться регіональний конкурс «Краща торгова марка Поділля – 2019» Конкурс відбувається у новому форматі. Відбір переможців здійснюється за 9 номінаціями: - «Екологічність та натуральність»; - «Інновації у виробництві»; - «Репутація та довіра»; - «Відкриття року»; - «Краща фірмова мережа виробника»; - «Якість»; - «Кращий експортер (обсяги, географія)»; - «Соціальна відповідальність»; - «Краща торгівельна мережа». У конкурсі приймають участь 24 підприємства торгівлі, харчової та переробної промисловості області. З 04 червня по 24 червня 2019 року відбувається онлайн-голосування за номінантів конкурсу. Онлайн-голосування проводиться на сайті Департаменту за посиланням: http://www.dmsrr.gov.ua/konkurs-krashha-torgova-marka-pod%D1%96llya/
05 Лютого, 2019 р., 15:33
Шановна громадо! Нам важлива ваша думка! Хочемо повідомити, що у 2019 році хочемо запровадити Бюджет участі в Глуховецькій ОТГ. Простими словами: надати вам можливість витрачати кошти бюджету у ті сфери, які ви вважаєте за необхідне.  При започаткуванні Бюджету участі необхідно затвердити Положення. Наразі уже існує таке положення, в якому прописані усі терміни, порядок і деякі параметри Громадського бюджету.  Ми хочемо дізнатись вашу думку щодо даного Положення і після врахування ваших зауважень затвердити його! Для цього на початку даємо вам ПРОЕКТ- Положення(https://docs.google.com/…/1LChH860vcGtU_5DBz4sYhO3wox…/edit…) та ПРОЕКТ-Рішення про деякі параметри Бюджету учасні на 2019 рік (https://docs.google.com/…/1r8JbYift9xNGz0KLMo7T6zxRYw…/edit…).  Перейшовши за посиланням у вас є можливість внести коментар або зміни.  Також, попередньо визначено дану проведення публічних консультацій з даного питання - 15 лютого о 13:00 в приміщенні селищної ради. Де ви зможете дізнатись більше інформації про Положення і сам громадський бюджет!  Дякуємо за вашу участь в прийнятті важливих рішень для громади!
26 Грудня, 2018 р., 09:22
По завершенню цікавого та насиченого подіями 2018 року Глуховецька селищна рада приносить вдячність керівництву ТОВ «АКВ Українське каолінове товариство».
19 Грудня, 2018 р., 16:25
День Святого Миколая - довгоочікуваний день зустрічі з мріями та подарунками. Свято дитинства й щедрості, на яке щорічно чекають наші вихованці. 19 грудня до малят ДНЗ "Берізка" завітав Миколай. Але на свято він прийшов не з порожніми руками, а приніс радість, спортивні розваги та чудові подарунки. В цей день діти брали участь у різноманітних естафетах, конкурсах, відгадували загадки, співали пісні. Веселе та цікаве свято "Миколай до нас іде" підготувала інструктор з фізкультури Коломійчук Ірина Олексадрівна. Особливу подяку хочемо винести депутату селищної ради Кирилюк Олені Миколаївні, яка надала чудові подарунки для дітей садочка. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, щастя, злагоди, взаєморозуміння та достатку. Низький уклін за вашу непохитну віру в майбутнє нашого селища. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану діткам.
19 Грудня, 2018 р., 15:18
19 грудня у Непедівському ЗНВК І-ІІІ ст. "Школа-дитячий садок" пройшло свято , присвячене Дню святого Миколая « До нас завітай святий Миколай». Цього свята з нетерпінням чекали усі, готувалися заздалегідь. В школі розгорнулося ціле казкове дійство. Співали, танцювали, розігрували сценки,декламували вірші, проводили квест-гру "Запалюємо зорі"...На завершення діти отримали солодкі подарунки. Велика подяка у проведенні свята класним керівникам 1-4 класам Нечипорук Л.М., Мазур С.О., Свідерській Н.А., Омельчук О.Г., пед.орг Поліщук О.І., ЗДВР Дмитренко В.В. та директору школи Лисюку В.М.
19 Грудня, 2018 р., 08:14
З днем Святого Миколая! Нехай у цей святковий день відбудуться чарівні та казкові події! Добра Вам, щастя і любові, теплих сімейних посиденьок і довгоочікуваних солодощів під подушкою. Нехай у кожному домі буде затишна атмосфера, сповнена позитиву, сміху і достатку. Радості, душевного тепла і щирості!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь