ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Жовтня, 2018 р., 11:02
Добро завжди в моді. 23 жовтня в Глуховецькій СЗШ відбувся благодійний ярмарок "Дари осені". Участь у ярмарку взяли учні та батьки 1-4 класів. Для проведення ярмарку кожен учасник доклав чимало зусиль та частинку душевного тепла. Велика подяка кожній мамі, татові, бабусі, дідусеві за витрачений час та зусилля для участі, а також кожному класному керівнику - за відповідальну організацію заходу.  Запрошуємо усіх бажаючих відвідати благодійний ярмарок за участю 5-11 класів, який відбудеться 30 жовтня о 10:10 в приміщенні Нової школи
16 Жовтня, 2018 р., 08:38
15 жовтня 2018 року в приміщенні Будинку культури селища Глухівці відбувся святковий концерт присвячений Дню захисника України. Усіх захисників України та присутніх зі святом привітав голова Глуховецької селищної ради Амонс Олександр Анатолійович. Під час концерту були вручені грошові винагороди усім учасникам АТО від Глуховецької селищної ради та керівника СВК «Маяк» Рибака Миколи Станіславовича. яскравими та чудовими художніми номерами зі сцени всіх привітали Народний аматорський колектив української пісні «Берегиня», дитячий вокальне ансамбль «Дзвіночки», жіночий вокальний ансамбль «Душі криниця», Зразковий колектив народного танцю «Подільський вітерець», чоловічий вокальний гурт «Добряни», сатеричний дует «Красапети». Порадували своїми піснями солісти-вокалісти Юрій Побережник, Інна Лавренюк, Людмила Шимон, Інна Плєхова, Олександр Мінзов. Також привітали зі святом учасники художньої самодіяльності Непедівського клубу: жіночий вокальний ансамбль «Непедівський світанок» та солісти Лілія Шевчук і Ілона Анжеловська.
14 Жовтня, 2018 р., 18:25
14 жовтня, в свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захистника України, у селі Непедівка відбулося урочисте відкриття дитячого скверу професій «Світанок».  Ініціатива та проект створення дитячого скверу належить голові агрофірми СТОВ «Світанок» Миколі Васильовичу Мельнику.  На відкриття скверу завітало багато бажаючих спостерігати за цим святом, не тільки місцевих жителів але й гостів. Присутніх привітали з відкриттям скверу та святами голова Козятинської районної державної адміністрації Слабчук Юрій Олексійович, голова Козятинської районної ради Слободянюк Віктор Миколайович, голова Глуховецької селищної ради Амонс Олександр Анатолійович, староста села Непедівка Корніюк Галина Олександрівна, депутат обласної ради Ірина Колесник. Також, Микола Васильович Мельник та Амонс Олександр Анатолійович подякував усім хто допомагав у будівництві дитячого скверу та вручили короваї та пам’ятні відзнаки. Все дійство супроводжувалося концертними номерами колективів та виконавців Непедівського клубу та Глуховецького будинку культури. Для дітей, присутніх на святі, з-за підтримки депутата обласної ради Ірина Колесник, було організовано Веселу лабораторію, всі діти могли спостерігати та взяти участь у цікавих дослідах. Всі присутні залишилися задоволеними святом. Сподіваємося, що даний сквер стане окрасою не тільки села Непедівка а й всієї Глуховецької об’єднаної громади.
14 Жовтня, 2018 р., 10:00
Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням. День захисника України - це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Сердечно бажаю вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Батьківщини. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.
12 Жовтня, 2018 р., 13:39
12 жовтня відбувся 1-й корпоративний забіг «Run for fun», організатором якого є АКВ «Українське каолінове товариство».  У спортивному заході взяли участь 34 учасника, які здолали відстань у 3 кілометри по території селища.  
10 Жовтня, 2018 р., 14:01
12 жовтня 2018 року відбудеться 1-й корпоративний забіг "Run for fun", організатором якого виступає "УКВ УКТ".
10 Жовтня, 2018 р., 10:01
Для створення місцевої пожежної охорони, Глуховецька селищна рада запрошує двох кандидатів на посаду «пожежник» з проходженням навчання.
07 Жовтня, 2018 р., 18:08
Вам довіряють найцінніше – дітей, Ви любите їх і навчаєте необхідних знань. Ваша професія нелегка, але в ній все Ваше життя і щастя. Вітаємо Вас з вашим професійним святом: Днем працівників освіти. Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоров'я та довголіття. Від імені ваших учнів бажаємо Вам здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам'ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!
03 Жовтня, 2018 р., 09:20
Останнім часом почастішали випадки захворювання домашніх тварин таким смертельно небезпечним захворюванням спільним для тварин і людей як сказ.
01 Жовтня, 2018 р., 14:00
29 вересня в м. Вінниця відбулися Обласні сільські спортивні ігри Вінниччини 2018р. серед об’єднаних територіальних громад. Позмагатись за звання кращої ОТГ в СК "Колос" приїхали понад 10 команд області, у тому числі і команда Глуховецької ОТГ. У програмі ігор змагання з футзалу, волейболу, настільного тенісу, шашок, шахів та гирьового спорту. Наші спортсмени взяли участь у таких видах: футзал (Побережник Микола, Шустов Олександр, Мазанюк Максим, Черняк Андрій, Галяновський Роман, Сослюк Віктор) - 5 місце; шашки (Ярмошевич Олена) – 3 місце; шахи (Лукомський Микола) – 5 місце; гирьовий спорт (Мельничук Олександр) – 3 місце; настільний теніс (Яцюк Ірина – 4 місце, Могир Ярослав – 7 місце) – 6 місце. У загальному заліку команда Глуховецької ОТГ зайняла ІІІ місце. Вітаємо наших спортсменів!!! Висловлюємо щиру подяку депутату селищної ради Кирилюк О.М. та депутату районної ради Кирилюку М.І. за фінансову підтримку в організації участі в перших обласних літніх сільських спортивних іграх Вінничини 2018 р.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь