ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Грудня, 2018 р., 11:10
У зв’язку з введенням в дію Указу Президента України від 26.11.2018 року №392/2018 «Щодо надзвичайних заходів із забезпечення державного суверенітету і незалежності України та введення воєнного стану в Україні» та з метою перевірки готовності та набуття спроможностей щодо виконання заходів формування військових частин територіальної оборони, Генеральним штабом Збройних Сил України сплановано практичне відмобілізування окремих військових частин (підрозділів) територіальної оборони для проведення навчальних зборів. Козятинському районному військовому комісаріату визначено завдання щодо відмобілізування та проведення навчальних зборів з особовим складом підрозділів територіальної оборони в період з 05 по 11 грудня 2018 року на базі Глуховецької амбулаторії загальної практики сімейної медицини.  З 01 грудня 2018 року Козятинським районним військовим комісаріатом озпочалось оповіщення та виклик військовозобов’язаних до військового комісаріату для уточнення облікових даних. Військовозобов’язаним, яким врученні повістки, повинні з’явитися до комісаріату 05 грудня 2018 року до 9-00. Після формування підрозділів батальйону територіальної оборони з військовозобов’язаними призваними на збори, будуть проведенні заняття з вогневої підготовки (виконання практичних стрільб), тактичної підготовки, інженерної підготовки та обороні важливих об’єктів, блок-постів та інше.  На даний час здійснюються заходи по підготовці та всебічному забезпеченні навчальних зборів.  Військовий стан – це не оголошення війни, а особливий правовий режим, що вводиться в Україні у випадках збройної агресії проти України, нападу на неї, а також якщо існує небезпека для незалежності та територіальної цілісності держави. Козятинський районний військовий комісар звертається до усіх військовозобов’язаних та громадян міста Козятина та Козятинського районну проявити свідомість, відповідальність в забезпеченні обороноздатності держави, прибути за викликом до військового комісаріату та прийняти участь в навчальних зборах. Це безпека нашого краю, наших дітей, наших сімей.
28 Листопада, 2018 р., 08:52
З 9-ї години 28 листопада на території Вінницької області на 30 днів, вводяться в дію окремі положення закону Про правовий режим воєнного стану.
18 Листопада, 2018 р., 10:36
Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства! Від усього серця вітаємо Вас з професійним святом! Бажаємо Вам, людям які присвятили своє життя рідній землі, працювати так само наполегливо і самовіддано, не опускаючи рук, і щиро радіти плодам своєї праці, як радіємо ми їм. Нехай ваші зусилля завжди увінчуються вражаючими результатами, нехай посухи та зливи минуть ваші угіддя, а врожай перевищує ваші найсміливіші задуми. Спасибі вам за нелегку, потрібну всім нам працю! З Днем сільського господарства!
10 Листопада, 2018 р., 21:16
10 листопада, в приміщенні Глуховецького будинку культури, відбулося святкування Дня селища Глухівці.  Традиційно, під час свята, відбулася виставка робіт глуховецьких майстрів. Свої роботи презентували Кравчук Олексій Леонідович, Кармазіна Олександра, Сизоненко Оксана, Шевчук Тетяна, Шевчук Вікторія та Міщук Тамара та дитячі роботи презентував Дім Молитви. Також були представлені роботи учнів Глуховецької СЗШ І-ІІІ ст., які презентували класні керівники. Всіх присутніх на святі частували смачними та запашними варениками та пиріжками, а всі бажаючі мали можливість взяти участь у безпрограшній лотереї. А далі розпочався святковий концерт. Зі сцени всіх присутніх в залі привітали Глуховецький селищний голова Олександр Амонс, заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Крученюк Олександр та депутат Вінницької обласної ради Ірина Колесник.  Селищний голова, також, вручив подяки всім хто приймає активну участь у житті селища та нагородив переможців конкурсу на кращу садибу та кращий будинок.  Депутат Глуховецької селищної ради, Олена Кирилюк, вручила грошові винагороди всім учасникам святкової виставки. А далі продовжилася концертна програми. Чудовими піснями радували присутніх жіночий вокальний колектив «Душі криниця», дитячий вокальний дует «Дзвіночки», Народний аматорський колектив української пісні «Берегиня», чоловічий вокальний гурт «Добряни», Людмила Шимон, Анатолій Сиромяк, Інна Плєхова, Софія Слуцька, Інна Лавренюк. Як завжди чудовими танцювальними виступами вразив зразковий колектив народного танцю «Подільський вітерець», сатиричними номерами підняли настрій сатиричний дует «Красапєти» та театр «Мім-Ледіс», чудовими фокусами Костянтин Козачук. А Олександр Зайчук продемонстрував чудовим виступом своє вміння гри на баяні. Чудовим сюрпризом став виступ учасника телевізійного проекту Х-Фактор Валентина Столярчука.
10 Листопада, 2018 р., 21:10
8 листопада в Непедівському ЗНВК І-ІІІ ст. "Школа-дитячий садок" пройшло свято осені й краси "Міс Осінь - 2018". Для учнів 2-6 класів. Конкурсантки вразили всіх присутніх своєю майстерністю у виготовлені еко - костюмів на осінню тематику та своїми талантами. Кожна учасниця була сильною суперницею для іншої бо мала шаленну групу підтримки.
10 Листопада, 2018 р., 21:04
Мова – одне з найцінніших надбань, які створили й залишили наші попередники. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато скарбів, якими пишається наш народ . 9 листопада – День писемності. Це свято відзначає уся наша держава. Цивілізоване суспільство не може існувати без мови – засобу спілкування між людьми, засобу вираження думки і передачі досвіду сучасникам і наступним поколінням. До відзначення Дня української писемності і мови долучилася вся шкільна родина Непедівського ЗНВК. Учні та вчителі писали радіодиктант. Відвідали захід "Не цураймося мови, Побратими!", який підготовила вчитель української мови та літератури Галина Білокур.
08 Листопада, 2018 р., 23:16
Тримати руку на пульсі… Цей вислів актуальний як в прямому, так і в переносному значенні. Сьогодні в нашій школі відбулось друге заняття з тактичної медицини. В першому заході 05 листопада взяли участь учні 8-9 класів, а сьогодні було заняття для учнів 10-11 класів. Ці заняття з елементами практичних вправ провів колишній учень нашої школи, а сьогодні – військовий медик – Олександр Гунько.  Добре, що серед нас є молодь, яка не просто вміє сама, а й хоче навчити інших приносити комусь користь. Це чудовий приклад для учнівської молоді. Дякуємо Олександру за доступні, цікаві, зрозумілі, а головне – корисні знання. Такі навички надання першої медичної допомоги як в мирному житті, так і у військовий час можуть врятувати чиєсь життя.  Тож давайте тримати руку на пульсі важливих подій. Адже ми небайдужі, розумні і свідомі людьми, які хочуть і можуть прийти на допомогу в потрібну хвилину.
08 Листопада, 2018 р., 23:10
З 29.10. по 2.11. в ДНЗ "Берізка" пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Метою проведення «Тижня безпеки дитини» є поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганда здорового способу життя серед дітей та батьків; вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок, щодо захисту свого життя і здоров’я під час надзвичайних ситуацій. Вихователями, Інструктором з фізкультури, практичним психологом було підготовлено та проведено ряд заходів. У рамках тижня з основ безпеки дитини, у садочку пройшли розваги: «Електроприлади – наші помічники», "Ліки та хімічні речовини", "Вогонь друг, вогонь ворог", "Подорож у країну дорожніх знаків", лялькова вистава "Живіть у безпеці діти". Діти брали активну участь у розвагах: лікували лікарськими рослинами горло Ведмедику, навчали Шапокляк правил дорожнього руху ,Лисичку правилам поводження з електроприладами, приборкували вогонь та знайомилися з правилами гігієни, правилами поведінки з незнайомими людьми. Вихованці усвідомили необхідність дотримуватися правил безпечної поведінки в повсякденні.
08 Листопада, 2018 р., 23:03
02 листопада в Глуховецькій школі відбувся "Конкурс пісні і строю". Конкурс є традиційним для учнів 9-11 класів. Цьогоріч вперше до участі в конкурсі долучились ще й учні 8-их класів. Це один із тих конкурсів, головним завданням якого є не визначення переможця, а усвідомлення кожним учасником себе як справжнього українця та патріота. Учасники змогли продемонструвати навички стройової ходи, позмагатись у швидкості спорядження магазинів, пригадати історичні факти з козацької доби та усією командою заспівати українську пісню. Кожна команда обрала свій патріотичний образ - від традиційної вишитої сорочки до військового камуфляжу, що створило особливу тематичну атмосферу. Перемогу здобули учні 11 класу - найдосвідченіші учасники, а корисний досвід, враження та заряд патріотичного духу отримав кожен з учасників. Тож гарних успіхів і майбутніх перемог кожному справжньому українцю
06 Листопада, 2018 р., 13:09
Сьогодні, 11 листопада, відбулась презентація нового муніципального автобуса! На площі біля будинку культури мешканці могли спостерігати новий автобус Еталон з надписом "Глуховецька ОТГ". Ще навесні цього року виконавчим комітетом Глуховецької селищної ради було подано 6 проектів на 15 обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад. Одним із проектів був проект міжмуніципального співробітництва з Бродецькою селищною радою, який і став проектом-переможцем і отримав співфінансування з фонду конкурсу у розмірі 400 тис. грн. Муніципальний автобус є однією з важливих потреб громади, тому до партнерства були також залучені кошти наших підприємців. На презентації було вручено подяки усім, хто допоміг в реалізації проекту. Також до привітання долучились дитячий вокальний дует "Дзвіночки", жіночий вокальний колектив "Душі криниця" та вокаліст Інна Лавренюк. На презентації можна було отримати буклети з інформацією про проект та запланований маршрут(буклет додається). Автобус було закуплено в жовтні місяці, і на разі повідомляємо, що орієнтовний маршрут(див.буклет) подано на затвердження службі автомобільних доріг, відбуваються всі процеси для запуску першого рейсу муніципального автобусу Глуховецької ОТГ. Графік та маршрут буде додатково оголошено.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь